OM OS

Når du vælger et træ fra tree4you, er du sikret de optimale forhold for kvalitet og friskhed, da træet kommer direkte fra producenten, uden mellemled.

Hos tree4you arbejder vi på at være førende indenfor dyrkning, udvikling og kvalitet af træerne, med stort fokus på miljøet. Med Europas største produktion af pottegroede juletræer i Danmark og Skotland. Sikre vi at du altid får et flot frisk træ, der kan nydes i julen.

 

Ægte pottegroede juletræer skal ikke forveksles et “pottet produkt”, hvor planten graves op, rødderne klippes af, og presses i en potte, og derfor ikke har nogen overlevelses mulighed.

Plantematerialet bliver leveret fra egen planteskole, og special udvalgt for at få de absolut bedste planter til potteproduktion. I de 4-7 år træerne vokser i potterne bliver de dyrket med den største omsorg, med vanding, gødskning, renholdelse og årlig klipning/nibning for at forme træerne, og derved opnå den bedste kvalitet.

Når de pottegroede træer har nået den rigtige størrelse og kvalitet, bliver de opmærket, og klargjort til levering. Der påsættes special pose omkring potten, for at holde på rodnettets fugt, og derved holde træet frisk, hele vejen til forbrugeren.

Jernbanegade 1, 1608 København V, Denmark

Kontakt

Tree4you

Tlf: 20 43 84 80
Email: info@tree4you.dk

CVR: 25132998 

Sikker betaling

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc varius ligula sed semper dapibus. Donec arcu nunc, dictum id consectetur adipiscing elit.

Betalingsmetoder

f1 f2 f3 f4 f5 f6 f7

Følg os

pfb Facebook.com/Tree4u

ptwitter Twitter.com/Tree4u

pinstagram Instagram.com/Tree4u